Polonya Kültür Derneği yurtdışında eğitim almış ve bir çok ülkeyi gezerek eğitim kuruluşlarını yakından tanıma fırsatı bulmuş tecrübeli eğitim danışmanlarıyla, yurtdışında eğitimi hedefleyen öğrencilere okul kayıtları, vize işlemlerinin yürütülmesi, konaklama ayarlanması, seyahat organizasyonlarının planlanması gibi konularda yardımcı olmak amacıyla kurulmuştur.
Polonya Kültür Derneği, öğrencilerin bilinçli tercihler yapmasında yol gösterici olmak, ihtiyaçlarını ve beklentilerini temel alarak uygun okullar bulmak, eğitime başladıkları tarihten ülkelerine dönüş aşamasına kadar yardımcı ve destek olmak ilkesiyle çalışmalarını sürdürmektedir. Bu doğrultuda temel amacımız, yurtdışı eğitim alanında tecrübeli profesyonel danışmanlarımız aracılığıyla kişiye özel hizmet sunmak, öğrencilerin beklentilerine, hedeflerine uygun okul bulmak ve gelecek planlarıyla örtüşen eğitim alternatifleri arasından seçim yapmalarına yardımcı olmaktır.
Polonya Kültür Derneği, Yurtdışındakı üniversite ve dil okullarında eğitim almak isteyen öğrencilere  belli bır ucret karşılığı danışmanlık hizmeti vermektedir.Polonya Kültür Derneğinin , danışmanlık hizmetleri, profesyonel bir danışmanlıkdır
Yurtdışı Eğitim konusunda kararınızı verirken, Polonya Kültür Derneği bilgi ve birikimlerini, yurtdışında bulundukları ülkelerle ilgili tecrübelerini dinlemeden, sizin için gezip inceledikleri okullara ilişkin detayları duymadan ve size önerecekleri en sağlıklı alternatifleri görmeden kararınızı vermeyin...